Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η Δέσποινα Μοίρου στο 63ο φεστιβάλ Καννών 2010


H Δέσποινα Μοίρου, μοναδική Ελληνίδα που διακρίνεται στο φεστιβάλ Καννών μετά από 50 χρόνια κάνει ξανά περήφανη την Ελλάδα.Η ταινία «EMMA BLUE», αμερικάνικης παραγωγής, του Robert MacLean στην οποία πρωταγωνιστούν η δικιά μας Δέσποινα Μοίρου στο ρόλο της Blue Girl,ο Costas Mandylor (γνωστός απο την ταινία «Ι Show you»), ο Zack Norman, ο Duncan Skinner και η Pamela Shaw, προβλήθηκε επίσημα την Παρασκευή 28/05/2010 στο Φεστιβάλ Καννών στα πλαίσια του CANNES INDEPENDENT FILM FESTIVAL. Στις Κάννες δέχτηκε θερμής υποδοχής τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής.
Η ταινία «Emma Blue» που μας κάνει περήφανους, έχει πάρει μέρος και προβληθεί σε πολλά φεστιβάλ του εξωτερικού και έχει αποκομίσει πολλές διακρίσεις και βραβεία (6 συνολικά). Συγκεκριμένα έχει προβληθεί στην Atlanta, Αγγλία, Ιρλανδία, Μάβερικ, Χονολουλού και τέλος φέτος στις Κάννες.
Η κα Μοίρου συνεχίζει το μεγάλο ταξίδι της ως Blue Girl σε χώρες του εξωτερικού, τιμώντας την Ελλάδα και σε πολλά ακόμη Κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες η κα Μοίρου, τελείωσε τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας «Altamoura» με πρωταγωνίστρια την Maya Morgenstern (γνωστή απο την ταινία του Mel Gibson «Τα πάθη του Χριστού» στο ρόλο της Παναγίας), η οποία θα προβληθεί στο επόμενο Φεστιβάλ Καννών το 2011.
H κα Μοίρου, είχε την τιμή να δεχτεί και 2 επαγγελματικές προτάσεις κατά την διάρκεια της παραμονής της στις Κάννες, στα πλαίσια της προβολής της ταινίας. Μία απο τον διάσημο Ιταλό ηθοποιό και σκηνοθέτη Roberto Benini (La vita e bella) και μία άλλη, από το Los

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.