Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σαδιστικός θάνατος!!!

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ενας Βρετανός έχασε τη ζωή του σε σπίτι οργίων, όπου δύο πόρνες ειδικευμένες σε σαδομαζοχιστικό σεξ τον τσάκισαν αφού του έδωσαν αναισθητικό για να αντέξει τον πόνο. Ο άνδρας πέθανε στο μπάνιο και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος Βρετανός στη Μπέχτ του Βελγίου όταν κατέρρευσε στο ντους μετά από μια "έντονη συνεδρία" σαδομαζοχιστικού σεξ με δυο γυναίκες.
Ο 58χρονος βρισκόταν στη βίλλα της 46χρονης Λουκρέτια και της βοηθού της Ήρα όταν και βρέθηκε σωριασμένος στο ντους από την τοπική αστυνομία.
Οι δύο γυναίκες, των οποίων η ιστοσελίδα αναφέρει ότι...

H Monica Bellucci γυμνόστηθη στην παραλία!!!(video)

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Άνετη, χαλαρή και... topless «τσάκωσαν» οι παπαράτσι την Monica Bellucci σε κάποια ακρογιαλιά της Ευρώπης, προσφέροντας στον ανδρικό πληθυσμό έναν ακόμα λόγο για να την θαυμάσει!
Παρά τα 40 και βάλε χρόνια της και την πρόσφατη γέννα, η σέξι ηθοποιός αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τον λόγο για τον οποίο αποτελεί αντικείμενο του πόθου και μία από τις πιο hot κυρίες της showbiz διεθνώς.
Η Monica απόλαυσε τον ήλιο γυμνόστηθη και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε μόνο από την ζέστη...
Δείτε την εδώ
Bookmark and Share

Αλέξανδρος Τζόρβας και η διάσημη Βραζιλιάνα θαυμάστριά του

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Αλέξανδρος Τζόρβας, φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικό γυναικείο κοινό και εκτός των ελληνικών συνόρων.
Η εμφάνισή του στους αγώνες της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, πρόσθεσε στη λίστα με τις θαυμάστριές του και μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της Βραζιλίας, την Κλαούντια Λέιτε. «Αυτός είναι τερματοφύλακας; Νόμιζα πως ήταν μοντέλο των Dolce & Gabbana. Είναι πολύ όμορφος», έγραψε στο Twitter της η Κλαούντια για τον 28χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Η Λέιτε, γεννημένη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι...

Τελείωσε ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας τένις

Μετά από ... τρεις ημέρες, 665 λεπτά, ή παιχνίδι ένδεκα ωρών και πέντε λεπτών, ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας στην ιστορία του τένις. Ο Αμερικανός Τζον Ισνερ νίκησε τον Γάλλο Νικολας Μαούτ με 3-2 σετ, και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, αλλά το τελικό σκορ του πέμπτου σετ παραπέμπει σε ... μπάσκετ: 70-68! Τα περισσότερα γκειμ που παίχτηκαν ποτέ σε ένα σετ! Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 48 γκειμ.
Γενικά, αυτό το παιχνίδι δίκαια χαρακτηρίζεται ο αγώνας των ρεκόρ. Το κοινό ενθουσιάστηκε και όπως είπε στο τέλος ο Ισνερ ήταν φανταστικό στις εκδηλώσεις του: «Μετά από ένα τέτοιο ματς και σε τέτοια ατμόσφαιρα, δεν αισθάνεσαι κουρασμένος»
Να σημειώσουμε βέβαια ότι το προηγούμενο ρεκόρ σε διάρκεια ήταν ...

Έλληνας πάει για ρεκόρ Guinness

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκονται το βράδυ του Σαββάτου αντιπροσωπεία του παγκοσμίου οργανισμού Guinness μετά από πρόσκληση ενός Έλληνα που το όνομά του θέλει να γραφτεί στο βιβλίο Guinness.
O Κωνσταντίνος Καρυπίδης, Τεχνικός Επικεφαλής Aiki-Jujutsu Ελλάδος και εκπαιδευτής της κεντρικής σχολής Αλεξανδρούπολης είναι αυτός που με την βοήθεια 3 μαθητών του θα προσπαθήσει να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων (εναέριων ολοκληρωμένων) ρίψεων / ανατροπών πολεμικών τεχνών.
Σήμερα το ρεκόρ το κατέχει ο Βρετανός Pascal Joe με 29 ανατροπές σε ένα λεπτό.
Η κεντρική επίδειξη που διοργανώνει ο σύνδεσμος θα λάβει χώρα...

Είναι απίστευτο, αδιανόητο να περνάει δέμα 7 ορόφους χωρίς να το περιμένει κανείς!

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα και ήταν το πιο βαρύ που έχει γίνει μέσα στο υπουργείο και με νεκρό(;)ή τραυματία τον υπασπιστή του υπουργού δημοσίας τάξεως Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Ούτε ανεκπαίδευτοι δεν θα έπαιρναν δέμα να το ανεβάσουν μέχρι τον 7ο όροφο και να μην ρωτήσουν από που ήρθε, ποιος το έστειλε ή αν το περίμενε κάποιος.
Είναι εγκληματίες και διαστροφικά μυαλά αυτά που...

Adrianne Curry, φωτογραφίες απο το twitter της...

Adrianne Curry, φωτογραφίες απο το προσωπικό twitter της...








Δείτε τις φώτο:

10 από τις μεγαλύτερες συναυλίες στην ιστορία.

10. Blockbuster RockFest 1997 [385,000]
Είτε για τον εορτασμό κάποιου γεγονότος, είτε για φιλανθρωπικό σκοπό, είτε ακόμα και για τα χρήματα, οι υπαίθριες συναυλίες πάντα συγκέντρωναν μεγάλο αριθμό θεατών. Δείτε στην παρακάτω λίστα, 10 από τις μεγαλύτερες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ και που το κοινό μετριόνταν όχι σε δεκάδες, αλλά σε εκατοντάδες χιλιάδες...
Ήταν ένα μουσικό γεγονός για την κατάργηση της θανατικής ποινής. Πραγματοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο του Τέξας και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι No Doubt, Counting Crows και Matchbox Twenty.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έβρισε τον Καραγκούνη!!!

Μια διαμαρτυρία του Γιώργου Καραγκούνη στον Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο “Ντιεγκίτο” απευθύνθηκε στον αρχηγό της εθνικής Ελλάδος με ανάρμοστες εκφράσεις, τις οποίες δικαιολόγησε μετά το τέλος του αγώνα, όταν ήταν φανερά πιο ήρεμος. Μετά το σφύριγμα της λήξης προσέγγισε τον “Κάρα”, τον αγκάλιασε και προφανώς του τόνισε πως όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της αγωνίας του και της αγάπης του για τους παίκτες του.
Δείτε το video:

Η Lady Gaga τα τσέπωσε από θαυμαστή της!!!

Ένας τρελαμένος θαυμαστής της Lady Gaga έδωσε στην τραγουδίστρια το πόσο του ενός εκατομμύριου δολαρίων, προκειμένου να παίξει στο νέο της video clip.
Πρόκειται για έναν Ρώσο εκατομμυριούχο, ο οποίος προσέφερε στη διάσημη pop τραγουδίστρια το τεράστιο ποσό, για να έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της στο video clip του τραγουδιού με τίτλο «Alejandro».
Ο εκατομμυριούχος, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα «Arkady», είναι ντυμένος στο video clip με ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι και ένα καπέλο.
Ο 30χρονος δήλωσε: «Ναι εγώ είμαι στο clip, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες».
Πηγή
Bookmark and Share

Υπερθέαμα στην πόλη των ανέμων (Pics)!!!

Υπέροχες εικόνες αιχμαλώτισαν οι φωτογραφικοί φακοί χτες το βραδύ στο Σικάγο, με τα αλεξικέραυνα δύο ουρανοξυστών να εγκλωβίζουν την ενέργεια
Υπέροχες εικόνες αιχμαλώτισαν οι φωτογραφικοί φακοί χτες το βραδύ στο Σικάγο. Καταρρακτώδης βροχές έπληξαν χτες την πόλη των ανέμων. Τα τεράστια σύννεφα είχαν σκοτεινιάσει τον ουρανό από το πρωί. Αστραπές και κεραυνοί ακούγονταν σε όλη τη διάρκεια της μέρας.
Ξαφνικά τα αλεξικέραυνα που βρίσκονται στην κορυφή δυο ουρανοξυστών "εγκλώβισαν την ενέργεια" ενός κεραυνού με αποτέλεσμα τα πανύψηλα κτήρια Γουίλ και Τράμπ στο κέντρο της πόλης να φωτίσουν μέσα στη νύχτα.
Παράλληλα άνεμοι 80 μιλίων την ώρα καθήλωσαν...

Ο εκατομμυριούχος που έγινε pizza boy!!!

Σε πιτσαρία εργάζεται για λιγότερα από 10 δολάρια την ώρα, ο πρώην εκατομμυριούχος λομπίστας Τζακ Αμπράμοφ, όπως έγραψαν την Πέμπτη (24/6) οι New York Times.
Ο Αμπράμοφ ήταν ένας ζάμπλουτος λομπίστες και μάλιστα από τους πιο ισχυρούς στην Ουάσινγκτον, μέχρι που καταδικάστηκε για υποθέσεις διαφθοράς, απάτης και αισχροκέρδειας και πέρασε 3,5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα ο Αμπράμοφ αποφυλακίστηκε και εργάζεται στην πιτσαρία Tov Pizza στη Βαλτιμόρη στα πλαίσια του προγράμματος αποκατάστασης πρώην κρατουμένων.
Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας υποστηρίζει ότι...

Αποκαλύψεις για γερά στομάχια (Vid)!!!

Αποκαλυπτική ήταν η καλλίγραμμη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ για τις διατροφικές της συνήθειες όταν αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι τρώει έντομα. Η γνωστή ηθοποιός και απέδωσε την συνήθεια στην μεξικανική καταγωγή της, ενώ δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει πως υπάρχουν πολλές συνταγές που τα κάνουν νοστιμότατα.
Μιλώντας στο δημοφιλές αμερικανικό σόου του David Letterman, η σέξι ηθοποιός αποκάλυψε το διατροφικό μυστικό που κρύβεται πίσω από τις ζουμερές καμπύλες της. Αρέσκεται σε μυρμήγκια, ακρίδες, σκουλήκια και άλλα έντομα, όπως αυτά ετοιμάζονται στην πατρίδα της στο Μεξικό.
"Τρώτε έντομα; Ποιός τα τρώει δηλαδή;", ρώτησε έκπληκτος ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση...

Ρία Αντωνίου: ''Δεν είμαι τσ...λα!''

Η Ρία Αντωνίου επέστρεψε με μία ακόμα βαρύγδουπη δήλωση. ''Δεν είμαι ούτε τρελή, ούτε τσ...λα!'' Και για όλους εσάς που είστε κακοήθεις και ισχυρίζεστε ότι επίτηδες η Ρία τα πέταξε όλα στο μπαλκόνι γνωστού ξενοδοχείου στην Κύπρο, να ξέρετε ότι το κορίτσι δεν θυμάται τίποτα...
Πλήρης αμνησία, σας λέμε! Ούτε πότε βγήκε στο μπαλκόνι θυμάται, ούτε πότε έβγαλε το μαγιό! Τίποτα. Βρε Ρία, πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις...
Μήπως χρειάζεται να σου ξαναδείξουμε τις φωτογραφίες σου με εσένα ολόγυμνη να ποζάρεις στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου προσφέροντας ένα μοναδικό οφθαλμόλουτρο στους πελάτες, που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην πισίνα;
Προφανώς η Ρία έχει βραχεία μνήμη...

Επιτέλους φορολογούν τις τσόντες με 21%

Να που επιτέλους ο πολιτισμός κέρδισε. Ναι είναι αλήθεια πλέον τα πορνό θα φορολογούνται με 21% και όχι με 5%. Ευτυχώς που κατάλαβαν πως η κάθε μια που γυρίζει μια τσόντα δεν κάνει τέχνη αλλά μια αρπαχτή για να τα οικονομήσει. Α ναι πολλές το κάνουν για τα παιδιά τους και για τα αδέρφια τους. Υποψήφιες πορνοστάρ sorry που θα σας το πούμε αλλά τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ψάξτε άλλο τρόπο. Πάντως μπράβο που το έκαναν αυτό, αν και πολύ άργησαν, γιατί δε γίνεται συμψηφίζουμε μια τυχάρπαστη που ανοίγει τα πόδια της με την τέχνη. Πολλοί απο τους βουλευτές ξενέρωσαν με τη Τζούλια και τη Ντούβλη και αποφάσισαν να ανεβάσουν το φόρο. Ηταν εντελώς ξεφτιλίκι αυτό που γινόταν.
Πηγή
Bookmark and Share

Το νέο αμόρε της Kim Kardashian

Mπορεί να δήλωνε ότι μοναδική της προτεραιότητα αυτό τον καιρό είναι η καριέρα της και οι reality εκπομπές στις οποίες πρωταγωνιστεί με την υπόλοιπη οικογένειά της, φαίνεται όμως πως η Kim Kardashian λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο αφού ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα και εκείνη του την άνοιξε διάπλατα. Παρ’ όλο λοιπόν που η TV persona, είχε αποφασίσει πως μετά τον χωρισμό της από τον Reggie Bush θα ...απείχε από τα «άθλημα», τα σχέδιά της άλλαξαν και η καρδιά της χτύπησε… Αφήνοντας λοιπόν, στην άκρη τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Cristiano Rinaldo, η Kim έχει αρχίσει να βγαίνει με τον άσσο των Ντάλας Καουμπόις, Miles Austin. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικούς μήνες και από τότε είναι αχώριστοι αν και προσπαθούν να το πηγαίνουν σιγά σιγά. Γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει…Σωστά τα παιδιά!
Πηγή
Bookmark and Share

Η "μαϊμού" Μαριέττα Χρουσαλά απάντησε για το Αβέρωφ

Είπαμε κι εμείς, ότι η Μαριέττα φιλοτιμήθηκε να δώσει μια απάντηση για τα αίσχη που έγιναν πριν λίγες μέρες πάνω στο ιστορικό θωρηκτό «Αβέρωφ»!!!!
Αλλά μπαααα. Το αντίθετο μάλιστα!!!! Συνεχίζει κι αυτή και ο σύζυγός της την ίδια τακτική της σιωπής. Έστειλε μάλιστα και e-mail στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», που πρόβαλε και το θέμα για να τους πει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όταν αναφέρουν πράγματα για το πρόσωπό της.
Γιατί η Μαριέττα, λέει ότι...

Επικίνδυνα... τα μαύρα αυτοκίνητα!

Όσοι έχετε αυτοκίνητο χρώματος μαύρου, τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί το ατύχημα το έχετε στο τσεπάκι σας, όπως υποστηρίζει μελέτη του Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας!
Σύμφωνα με τη μεγαλειώδους σημασίας έρευνα του Πανεπιστημίου, το 47% των αυτοκινήτων που έχουν μαύρο χρώμα είναι πολύ πιο πιθανό να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα.
Και αυτό γιατί το μαύρο δεν κάνει και ιδιαίτερη αντίθεση με το... φόντο του δρόμου!
Συνεπώς, υψηλή επικινδυνότητα παρουσιάζουν τα αυτοκίνητα χρώματος γκρι – λογικό αν σκεφτεί κανείς το χρώμα της ασφάλτου – το ασημί και το βαθύ μπλε.
Αν θέλετε λοιπόν να εξανεμίσετε τις πιθανότητες να μην πάθετε ποτέ κανένα τροχαίο, αγοράστε ή βάψτε το ήδη υπάρχον αυτοκίνητο σας με ζωηρά και ανοιχτά χρώματα όπως το πορτοκαλί ή το άσπρο.
almyrosinfo

ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΓΥΜΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ!!!

Μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της Ρίας Αντωνίου, σε μπαλκόνι ξενοδοχείου της Λάρνακας, αναγνώστης επικοινώνησε μαζί μας και μας αποκάλυψε πως έχει προσωπικές φωτογραφίες του μοντέλου με την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη σε... πολύ τρυφερές στιγμές. Όπως μας ανέφερε οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, σε σπίτι πολύ γνωστής τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια πριβέ πάρτι, που έκανε μόνο για γυναίκες όπου έγινε χαμός. Τα δυο κορίτσια αποσύρθηκαν στο μπάνιο και άρχισαν να τραβάνε αναμνηστικές φωτογραφίες ημίγυμνες. Οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί κάποια στιγμή και στο facebook αλλά σύντομα κατέβηκαν. Αφού λοιπόν συμφωνήσαμε μαζί του και πήραμε τις φωτογραφίες επικοινωνήσαμε με την κυρία Σάζη για να μας σχολιάσει τις καυτές φωτογραφίες, που σίγουρα θα συζητηθούν. Αν και δεν μας αρνήθηκε την ύπαρξη των φωτογραφιών, λέγοντας μας πως έκαναν πλάκα σε ένα φίλο τους, σε κάποια στιγμή μας έκλεισε το τηλέφωνο επειδή την ρωτήσαμε εάν είχε ολοκληρωμένη εμπειρία με την Ρία Αντωνίου. Αύριο καρέ-καρέ πως σχολίασε η τραγουδίστρια τις φωτογραφίες σε μια μίνι αποκλειστική συνέντευξη και όλες οι καυτές λεπτομέρειες της βραδιάς.
Δείτε τις φώτο:

Mε την Πάμελα στο κρεβάτι (Vid) !!!

Το όνειρο κάθε άνδρα κάνει πραγματικότητα μια νέα εφαρμογή του iPhone, με την οποία η Πάμελα Άντερσον τον παροτρύνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο να σηκωθεί από το κρεβάτι
Όνειρο των περισσοτέρων ανδρών- για να μη πω το βαρύγδουπο κάθε άνδρα- είναι να τον ξυπνάει μια σέξι ξανθιά, πόσο μάλλον όταν αυτή η ξανθιά είναι η Πάμελα Άντερσον.
Τώρα με την εφαρμογή του iPhone Wakey Wakey ένα είδος αφύπνισης ο καθένας μπορεί να ξυπνήσει γλυκά με ακούγοντας τη καυτή Πάμελα να τον παροτρύνει να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.