Έρρικα Πρεζεράκου - Θοδωρής Παναγάκος
Η τελευταία βραδιά του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα!
Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να συγκέντρωσε θετικά σχόλια για τις ικανότητές της στο χορό, τις οποίες είχε επιτέλους την ευκαιρία να δείξει. Μάλιστα, είχε όχι έναν, αλλά τρεις παρτενέρ: τον Σάββα Πούμπουρα, τον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Δημήτρη Βλάχο, ενώ στη συνέχεια, πλαισιώθηκε από γυναικείο μπαλέτο και χόρεψε φλαμένκο.
Στο διαγωνιστικό κομμάτι, τα δύο ζευγάρια του τελικού είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους σε τρεις χορογραφίες. Αρχικά, διαγωνίστηκαν σε ballroom χορούς. Η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Θοδωρή Παναγάκο χόρεψαν βαλς, ενώ η Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Ρίχαρντ Σιλαγκί τανγκό. Οι κριτές αναγνώρισαν μεγάλη εξέλιξη στην Έρρικα, η οποία έχει καταφέρει να φτάσει "πολύ κοντά στο άριστα", όπως είπε ο Γιάννης Λάτσιος. Παράλληλα, η Ματθίλδη και ο Ρίχαρντ βαθμολογήθηκαν για το Tango τους με τέσσερα 10άρια, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός τους χαρακτήρισε "το ζευγάρι της απόλυτης τεχνικής".
Και τα δύο ζευγάρια απέσπασαν πολύ καλά σχόλια και 10άρια από όλους τους κριτές για τη δεύτερη χορευτική τους προσπάθεια – αυτή τη φορά σε latin ρυθμούς.
Στη μεγάλη "μονομαχία" των δύο ζευγαριών του τελικού, όπου τους δόθηκε από την παραγωγή το ίδιο κομμάτι και το κάθε ζευγάρι είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική του χορογραφία πάνω σε αυτό, τις εντυπώσεις κέρδισαν η Έρρικα με τον Θοδωρή. Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησε ο Αλέξης Κωστάλας, "στο ένα έβλεπες άψογη τεχνική, στο άλλο τον αισθησιασμό και την εκφραστικότητα" με τον Γιάννη Λάτσιο να προσθέτει χαρακτηριστικά: "Εγώ προτιμώ τον αισθησιασμό. (…) Προτιμώ τον Θοδωρή και την Έρρικα".
Τελικά, η αθλήτρια του επί κοντώ και ο παρτενέρ της αναδείχθηκαν οι απόλυτοι πρωταθλητές του πρώτου "Dancing with the Stars". Η Ματθίλδη σχολίασε χαμογελαστή αλλά εμφανώς απογοητευμένη, "είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοσή μου" και ο Ρίχαρντ πρόσθεσε: "Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί φτάσαμε στον τελικό".
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου show, το κοινό είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα περισσότερα από τα ζευγάρια που πέρασαν από το Dancing και αποχώρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Οι μόνοι που δεν έδωσαν το παρών στη βραδιά ήταν η Βίκυ Κουλιανού και ο Κώστας Σόμμερ.
Επίσης, οι Stavento και η Ήβη Αδάμου τραγούδησαν ζωντανά το νέο τους κομμάτι, "Σαν έρθει η μέρα", ενώ η 16χρονη τραγουδίστρια έδειξε και τις χορευτικές τις ικανότητες στο mambo.
Tα έσοδα του "Dancing with the stars" προορίζονται για τον οργανισμό "Make a Wish". Όπως δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος, "ο στόχος των 100.000 ευρώ για τον οποίο είχαμε δεσμευτεί, είναι σίγουρο ότι έχει εξασφαλισθεί. Το ακριβές ποσό θα ανακοινωθεί αύριο".