Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Το όνειρο της Μέγκαν!!!

Μια λεσβία με υπερφυσικές ικανότητες θα ήθελε να ερμηνεύσει σε ταινία η Μέγκαν Φοξ, η οποία μετά την αποπομπή της από τους Transformers και την αποτυχία του "Jonah Hex", έχει καταφύγει στις πικάντικες δηλώσεις
Ο ρόλος των ονείρων μου είναι να πρωταγωνιστήσω σε μια ταινία όπου σαν πρωταγωνίστρια θα υποδύομαι μια λεσβία υπερηρωίδα.
Τάδε έφη Μεγκαν Φοξ η οποία τόνισε "Δεν θέλω οι άνθρωποι να διαμαρτυρηθούν για αυτό, αλλά θα ήθελα να είμαι η Σάρα Ραϊνμέικερ του κόμικς Γκέν 13, αν ποτέ γίνει αυτό ταινία.
Η φανταστική υπερηρωίδα όταν δεν πολεμά, ζει μια ήρεμη λεσβιακή σεξουαλική ζωή. Οι λεσβιακές τάσεις στη ζωή της Σάρα αποκαλύφθηκαν... στο δεύτερο μέρος του κόμικς.
"Η Σάρα είναι μια αμερικανίδα και εγώ νιώθω έτσι μερικές φορές. Το έχω μέσα στο αίμα μου. Νομίζω ότι μπορώ να υποδυθώ το ρόλο της".
Η Μέγκαν βιώνει αυτές τις μέρες μια κινηματογραφική απογοήτευση, καθώς δεν κατάφερε να σώσει την ταινία "Jonah Hex", η οποία κυκλοφόρησε στην Αμερική το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και κυριολεκτικά "πάτωσε".
Η ταινία δράσης, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τζός Μρολίν και η Φόξ απέφερε μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια και σίγουρα μιλάμε για την αποτυχία της χρονιάς.
Παράλληλα ένα νέο κεφάλαιο στο σίριαλ της προσωπικής της έγραψε η 24χρονη, η οποία φαίνεται ότι αρραβωνιάστηκε -ξανά- τον εδώ και έξι χρόνια αγαπημένο της, Μπράιαν Γρίν.
Όλα έγιναν στη διάρκεια των διακοπών τους στη Χαβάη, όπου μεταξύ άλλων το ζευγάρι έδωσε το παρών και στο γάμο του Iάν Ζέλινγκ , συμπρωταγωνιστή του στο Μπράιαν στο Beverly Hills.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.