Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Συνέλαβαν τη Σάσα Μπάστα!!!

Περιπετειώδης ήταν η χθεσινή νύχτα για τη Σάσα Μπάστα!!! Εκεί που είχε πάει σε γνωστό club του Πειραιά για να παρουσιάσει κάτι καλλιστεία, της βγήκε ξινή η βραδιά και μεταφέρθηκε κακήν κακώς στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων!!!
Τι είχε συμβεί; Ας όψεται η Τζούλια και ο Φουρ – Φουρ, οι οποίοι χθες βράδυ φαίνεται δεν είχαν τι να κάνουν και θυμήθηκαν την παλιά καλή τους συνήθεια και είπαν να κάνουν μία μήνυση στη Σάσα.
Εντάξει δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Φαίνεται ότι η Τζούλια το κράταγε μανιάτικο στη Σάσα που στην προηγούμενη μήνυση που της είχε κάνει για συκοφαντική δυσφήμιση, εκείνη είχε γλιτώσει το αυτόφωρο αφού είχε κρυφτεί για 48 ώρες. Χθες το βράδυ λοιπόν, άγνωστο πώς, η Τζούλια έμαθε ότι η Σάσα βρισκόταν στο συγκεκριμένο club του Πειραιά και για να την... "τιμωρήσει" έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων για να ξανακάνει μήνυση και να μην προλάβει να κρυφτεί η Σάσα!!!
Έτσι, κάποια στιγμή έξω από το club εμφανίστηκαν τρία περιπολικά και δύο μηχανές για να πιάσουν την… «καταζητούμενη» Σάσα. Εκείνη σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτηκε να φύγει από την πίσω πόρτα, όμως το ξανασκέφτηκε πιο ψύχραιμα και αποφάσισε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.
Στο τμήμα έμεινε όλη τη νύχτα και σήμερα πήγε στη σήμανση για να της πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος και όρισε τακτική δικάσιμο. Αυτήν την ώρα η Σάσα Μπάστα βρίσκεται στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.