Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά γάμος
Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν το μεγάλο βήμα. Ο 41χρονος δημοσιογράφος και η 30χρονη παρουσιάστρια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Διονύσιο της Βάρκιζας μπροστά σε 500 περίπου καλεσμένους. Η νύφη ήταν πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο κοντό νυφικό της από τον "δικό μας" σχεδιαστή Nikola, ενώ τα παπούτσια της ήταν από τον οίκο Casadei. Το μυστήριο έγινε με μικρή καθυστέρηση, αφού ο γαμπρός άργησε περίπου σαράντα λεπτά, ενώ έφτασε στην εκκλησία μέσα στο άγχος.
Η νύφη δεν δίστασε να πατήσει το πόδι του γαμπρού γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό στους καλεσμένους, ενώ ο κουμπάρος, Νίκος Χατζηνικολάου, έδειχνε πολύ ευδιάθετος. Χαρακτηριστικό της…χαράς του γαμπρού, μετά την τελετή, η δήλωσή του: "Σας παρουσιάζω για πρώτη φορά και επίσημα τη Lady Liaga! Από του χρόνου θα τραγουδάει κιόλας".
Η Βάσια Λόη, αν και είχε επιβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι θα έρθει στο γάμο, τελικά δεν εμφανίστηκε. Επίσης, με δεδομένη την τηλεοπτική παρουσία του ζευγαριού του χρόνου στο Mega, είναι σκόπιμο να αναφέρουμε ότι απόντες ήταν και τα υψηλόβαθμα στελέχη του Alter, ενώ το παρόν έδωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Μεγάλου Καναλιού.
Στο γάμο, και τη δεξίωση, οι διάσημοι προσκεκλημένοι συνέχιζαν να προσέρχονται μέχρι αργά. Ανάμεσα τους, η Καλομοίρα με τον αρραβωνιαστικό της, Γιώργο Μπούσαλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού και η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της, Αντρέα Φωτόπουλο.
Η Μαριέτα Χρουσαλά επέλεξε, επίσης, να μην εμφανιστεί στο γάμο εξαιτίας της λαϊκής κατακραυγής που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, "Ήθελε πολύ να είναι παρούσα στην πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της Φαίης- θα συμμετείχε ακόμα και στην προετοιμασία της νύφης- αλλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα δεν έχει τη δύναμη να κάνει δημόσια εμφάνιση. Είναι η μέρα της Φαίης και του Γιώργου. Αν εμφανιζόταν στο γάμο όλα τα φώτα θα έπεφταν επάνω της. Δεν θα ήθελε με τίποτα να φέρει σε δύσκολη θέση το ζευγάρι".

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σαν παντρεμένη, το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της η Φαίη μιλώντας για το γάμο της είπε πως αλλιώς τα κανονίζεις στην αρχή και αλλιώς καταλήγουν τα πράγματα. "Αρχικά σκέφτεσαι το διαδικαστικό, πώς θα περάσουν όλοι καλά και τέτοια, άσχετα αν γίνονται άλλα πράγματα τελικά, όπως συνέβη στο δικό μας γάμο".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συναισθηματική ένταση που ένιωθε κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου. "Ειδικά την ώρα που σου βάζει ο κουμπάρος τις βέρες αισθάνεσαι διαφορετικά. Ενώ είχα να δω τον Γιώργο μια μέρα ένιωθα σαν να είχε περάσει χρόνος. Είναι απίστευτα όλα αυτά που νιώθεις".
Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια συγκινήθηκε από ένα μικρό μέρος του αφιερώματος που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες για το γάμο της και προβλήθηκε στα πρώτα λεπτά της εκπομπής αλλά διατήρησε το χαμόγελό της. Τέλος σχολίασε ότι νιώθει ακόμα μεθυσμένη και πως είχε κοιμηθεί στις 7 το πρωί!

Να ζήσουν...και καλό ξεκίνημα από Σεπτέμβρη στο πρωινό του Mega!