Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Rihanna: Η ζωή της και η συναυλία της στην Ελλάδα

Στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 ακούγεται για πρώτη φορά το κλάμα της Rihanna Fenty. Της διάσημης σήμερα τραγουδίστριας, με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
O πατέρας της, Ronald Fenty, έχει καταγωγή από την Καραϊβική και την Ιρλανδία και η μητέρα της Monica Fenty από τη Νέα Γουιάνα της Λατινικής Αμερικής.
Οι γονείς και τα αδέλφια της, Rorrey και Rajar, της έχουν μεγάλη αδυναμία αν και τα παιδικά χρόνια της Rihanna,- από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες σήμερα-δεν είναι εύκολα. Ο πατέρας της είναι χρήστης κοκαΐνης και οι καβγάδες στο σπίτι είναι έντονοι.
Η Rihanna βρίσκει διέξοδο στη μουσική και το χορό. Μπροστά στον καθρέφτη, στα επτά της χρόνια, τραγουδάει και χορεύει... r’ n’ b , pop και reggae, ενώ στο σχολείο γίνεται η πρώτη φωνή στην χορωδία.
Στην ηλικία των 15 ετών και ενώ οι γονείς της έχουν πάρει διαζύγιο , φτιάχνει με δυο φίλες της μια μουσική μπάντα. Ο μουσικός παραγωγός EvanRogers, γνωρίζει τη Rihanna και εντυπωσιάζεται. Ένα χρόνο αργότερα, η δεκαεξάχρονη κοπέλα, μετακομίζει με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη και υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία «Def Jam Recordings», στην οποία πρόεδρος είναι ο σύζυγος της Beyonce Jay – Z.
Το 2005 με τον ««Music of theSun», κάνει το ντεμπούτο της και ακολουθούν το «AGirlLikeMe» και το «Good Girl Gone Bad».
Μόλις στα 22 της χρόνια η Rihanna, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, με πλατινένια άλμπουμ, πωλήσεις που θα ζήλευαν καλλιτέχνες χρόνων, βραβεία Grammy και εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Παράλληλα η προσωπική ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο.
Στις 8 Φεβρουαρίου του 2009, γίνεται γνωστό ότι ο σύντροφός της Chris Brown ασκεί πάνω της σωματική βία και φωτογραφίες της σε άσχημη κατάσταση, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Η ίδια μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε μαζί του, όμως επιστρέφει σ’ αυτόν καθώς όπως λέει, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Ζει το ίδιο έργο μαζί του και φεύγει ξανά ενώ ο πρώην οξύθυμος φίλος της, καταδικάζεται σε 180 μέρες κοινωνικής εργασίας , 5 χρόνια επιτήρησης, 2.500 δολάρια πρόστιμο. Επίσης δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει σε μικρότερη απόσταση από 90 μέτρα από την τραγουδίστρια για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Η Rihanna σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωρίζει τον παίκτη του μπέιζμπολ Matt Kemp και κάνει σχέση μαζί του.
Η τραγουδίστρια με τη παγκόσμια επιτυχία, ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση, τους θαυμαστές της, ενώ καθετί που την αφορά γίνεται πρωτοσέλιδο. Η Rihanna η οποία βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, για τη συναυλία της, δεν αποκλείεται να παραμείνει μερικές ημέρες για να γνωρίσει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.