Κυριακή 27 Ιουνίου 2010


H Lindsay Lohan τα κατάφερε τελικά να γίνει είδηση.H νεαρή star, που η καριέρα της 'έχει πάρει την κάτω βόλτα', θα υποδυθεί τη γνωστή πορνοστάρ της δεκαετίας του '70, Linda Lovelace, στη βιογραφική ταινία του Matthew Wilder, 'Inferno'.
Το 'Βαθύ Λαρύγγι' ήταν η μεγάλη επιτυχία της Lovelace που θα ενσαρκώσει η 25χρονη Lohan, η οποία έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει πως έχει ταλέντο.
Ισως η Lohan αντλήσει εμπειρίες από τη δική της ζωή προκειμένου να υποδυθεί τη Lovelace στο ανεξάρτητης παραγωγής φιλμ, όπου θα πέσει στα βαθιά, καταγράφοντας όλες τις δυσκολίες της ζωής μιας πορνοστάρ. “Θα έλεγα ότι είναι μάλλον ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους που... μπορεί ένας ηθοποιός να παίξει -και όχι για το σεξουαλικό περιεχόμενο απαραίτητα-, αλλά γιατί ήταν τόσο ρημαγμένη ψυχολογικά”, δήλωσε ο παραγωγός του φιλμ, Wally Razaky, στους Times του Λος Aντζελες.
H Lovelace, η οποία μετά από την καριέρα της στην πορνoβιομηχανία έγινε ακτιβίστρια κατά της πορνογραφίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των γυναικών, είχε δηλώσει ότι ο δρόμος που διάλεξε δεν ήταν καθόλου ανεξάρτητος από τη σεξουαλική ζωή της με τον άντρα της, που συχνά γινόταν βίαιη.
Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής της ταινίας θα γίνει σε λίγες μέρες, ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ο Bill Paulman θα ενσαρκώσει τον ιδρυτή του περιοδικού Playboy, Hugh Hefner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.