Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Sex and the City 3 στη...Μύκονο;

Μπορεί η πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας "Sex and the City" να ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες πανέμορφες με φορέματα-δημιουργίες υψηλής ραπτικής, εκείνη, όμως, που συγκέντρωσε την προσοχή των Ελλήνων ΜΜΕ επάνω της δεν ήταν άλλη από τη Sarah Jessica Parker. Η δημοφιλής Carrie, έκλεψε τις εντυπώσεις όταν μιλώντας στο GreekMTV, δήλωσε "Μετά χαράς θα έκανα το Sex and theC ity 3 στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Μύκονο", προσθέτοντας ότι θα ήθελε να συνεννοηθεί για τις λεπτομέρειες με τις Ελληνικές Αρχές. Σε κάθε ευκαιρία η Parker που επισκέπτεται συχνά το Αιγαίο λέει ότι είναι ερωτευμένη με την χώρα μας και μάλιστα δηλώνει έτοιμη να αγοράσει ένα σπίτι εκεί. "Είμαι γοητευμένη από την Ελλάδα, το δηλώνω παντού. Εχω επισκεφτεί Πάρο, Αντίπαρο, Μύκονο, Πάτμο, Σπέτσες και Ύδρα".
Η πρεμιέρα του "Sex and the City 2" πραγματοποιήθηκε στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη, την Δευτέρα, 24 Μαΐου.
Η Sarah Jessica Parker, η Kim Cattrall, η Kristin Davis και η Cynthia Nixon εντυπωσίασαν στην λαμπερή πρεμιέρα τους στη Νέα Υόρκη. Οι διάσημες πρωταγωνίστριες, οι οποίες για ακόμα μια φορά έκλεψαν την παράσταση με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, δεν παρέλειψαν να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους αλλά και να βρεθούν κοντά στους φαν τους και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα.
Στην πρεμιέρα του "Sex and the City 2" παρευρέθηκαν ακόμα οι: Jason Lewis, John Corbett, Chris Noth, Liza Minelli, Willie Garson και Noah Mills, οι οποίοι συμμετέχουν στην πολυαναμενόμενη ταινία.
Στην πρεμιέρα και τα τέσσερα κορίτσια έλαμπαν με τις haute couture δημιουργίες που φορούσαν.
  
 
Το "Sex and the City 2" θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας την Πέμπτη, 27 Μαΐου και οι φαν το περιμένουν με ανυπομονησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.